Právě se nacházíte:

Moderní restaurace MG BIERHAUS

MG BIERHAUS je moderní restaurace, kterou naleznete přímo v centru Havířova, se širokou nabídkou jídel a nápojů. Interiér a vybavení restaurace je kombinací restaurace, moderní kavárny a klubu, proto věříme, že si u nás každý návštěvník najde své místo a bude spokojen se službami a především jídlem a pitím, které hostům v MG BIERHAUS nabízíme.

MG je zkratkou moderní gymnastiky, sportu který má v Havířově dlouhou a úspěšnou tradici. MG BIERHAUS byl otevřen s cílem tento sport nejen podpořit, ale také vzpomenout na úspěchy, které v tomto sportu havířovské sportovkyně dosáhly. Toto se odráží také ve vybavení interiéru a naším cílem je představit moderní gymnastiku široké veřejnosti.
 
Název Bierhaus napovídá, že u nás vždy naleznete velký výběr točeného piva. Klasickou kuchyni doplňuje nabídka pizzy a také vybraných jídel rychlého občerstvení. Každý den připravujeme výhodná polední menu u kterých máte na výběr z několika jídel.
 
V letních měsících (od dubna do října) můžete využít venkovního posezení na naší terase na havířovském náměstí (před vchodem do restaurace). Na venkovní terase nabízíme stejný sortiment jídla a pití jako v restauraci MG Bierhaus.
 
Přijďte se podívat do jedné z nejmodernějších restaurací v Havířově a okolí. Vychutnáte si atmosféru pohodlí moderní restaurace a kavárny, kombinovanou se sportovním napětím, které vyzařuje z doplňků a vybavení interiéru MG BIERHAUS.