Právě se nacházíte:

PRÉMIOVÉ ŠUNKY Z FRANCIE

Značka Frais Devant vznikla z nadšení jejího zakladatele Mathieu Dorfmanna. Ten se zpracování masa věnuje celý život a všiml si, že některé druhy uzenin jedí jeho přátelé a známí málo a o některých vůbec neví. Proto se rozhodl založit firmu, které bude přesně tyto produkty vyrábět a nabídne lidem něco, co v supermarketech nenajdou. Vznikla značka prémiových a chuťově velmi zajímavých salámů a šunek. Nespecializuje se jen na ty francouzské, ale nabízí i uzeniny typické pro Itálii, Španělsko, Portugalsko nebo Švýcarsko.

Ochutnat můžete třeba jambon cuit, což je vařená šunka z kýty, která získává svou jemnou chuť i strukturu šetrnými postupy zpracování a použitím jedinečné soli z Camarque. Viande des Grisons je zase sušené hovězí maso, což je tradiční švýcarská specialita bohatá na bílkoviny. Vyrábí se sušením libového masa v bio kvalitě v klimatu údolí Grisons. Jambon sec je zase sušená šunka z pečlivě vybraného masa v bio kvalitě, která se suší a zraje v jedinečném klimatu hor v okolí Lyonu po dobu devíti měsíců. Šunka má pevnou strukturu, s nádechem oříškové chuti. Chuťové buňky potěší i šunka lonzo, jež pochází z pečeně a vyrábí se přirozeným procesem sušení. Má jemnou strukturu, chuť s náznakem lískového oříšku a charakteristické kouřové aroma. Před konzumací se vyplatí nechat rozvinout její aroma při pokojové teplotě. Poslední je šunka coppa, která pochází z krkovice a je opepřena a ochucena bylinkami, naložena v soli a pomalu usušena přirozeným procesem sušení. Má charakteristickou výraznější chuť. Frais Devant šunky a sušená masa jsou v bio kvalitě a můžete si je spolu s dalším nákupem objednat na e-shopu Košík.cz.